Skoler

Skoler

Læs om vores faglige temaer målrettet skoleelever, eller gå direkte til booking af undervisningsforløb.

Københavns Kommunes logo

Søg

For at bruge filtrene skal du trykke mellemrumstasten for at åbne, naviger med piletasterne og tryk enter for at vælge.
Viser 1-9 af 19 resultater
Skole

Miljø

Hvad er miljøproblemer, og hvad kan årsagen være? Hvad kan vi gøre for at løse aktuelle miljøproblemer og samtidig forebygge, at der opstår nye i fremtiden?
Gå til Miljø
Skole

Natur

Når vi arbejder med natur, handler det om at øge børns viden samt praktiske erfaringer for derigennem at udvikle deres forhold til naturen.
Gå til Natur
Skole

Håndværk, design og kunst

Slip kreativiteten løs, og lad naturen være leverandør af inspiration og materialer til arbejdet med kunstneriske udtryksformer i naturen.
Gå til Håndværk, design og kunst
Skole

Bevægelse

Kombiner fysisk aktivitet med oplevelser til lands og til havs, der på samme tid øger børn og unges bevidsthed og tilknytning til naturen.
Gå til Bevægelse
Skole

Trivsel

Trivsel og natur hænger uløseligt sammen, da naturen ikke stiller krav, hvorfor børn kan være sig selv derude. Naturen er derfor et oplagt rum for trivselsarbejde.
Gå til Trivsel
Skole

FN's Verdensmål

Dyk ned i FN’s 17 Verdensmål for en bæredygtig udvikling og få koblet en lokal samfundsforståelse hos børn og unge med en global forståelse af verden.
Gå til FN's Verdensmål
Skole

Faglige camps

Tag på faglig camp på vores smukke naturkoloni, Kattinge Værk, ned til Roskilde Fjord med mulighed for overnatning og aktiviteter til lands og til havs.
Gå til Faglige camps
Skole

Mad

Arbejd med mad i relation til bæredygtighed. Gå på opdagelse i naturens spisekammer med mulighed for sansning, tilberedning og smagning eller få inspiration til en grønnere madordning på skolerne.
Gå til Mad