Faglige camps

Tag på faglig camp på vores smukke naturkoloni, Kattinge Værk, ned til Roskilde Fjord med mulighed for overnatning og aktiviteter til lands og til havs.

Faglige camps er oplagte at tænke ind i forbindelse med planlægning af en lejrskole eller koloni med rig mulighed for at arbejde med naturdannelse, friluftsliv, madlavning og bevægelse af forskellig art, herunder mountainbiketure eller kanoture.

Vores Faglige Camps er også oplagte at tænke ind i trivselsarbejdet med en eller to skoleklasser, da samarbejde er et centralt element i næsten alle formidlingsaktiviteter.

Kattinge Værk er blot én af tre naturkolonier, Afdelingen for Bæredygtig Udvikling råder over. Kattinge Værk er dog den eneste bemandede naturkoloni, hvor de to andre, i Svea Dan og Veddinge Bakker, er ubemandede men stadig mulige at booke til overnatning og selvkørende undervisningsaktiviteter. Du kan læse meget mere om de tre naturkolonier, herunder faglige camps og undervisningsforløb samt aktiviteter under ABUs læringsmiljøer -> Naturkolonierne.

Har du ønsker til en bestemt Faglig camp? 

Har du et ønske til et bestemt tema for en Faglig camp, der ikke allerede findes, så kontakt Naturkolonierne for en snak.

Kontakt

Lars Trydeman Højrup, Pædagogisk medarbejder

Lars Trydeman Højrup, Pædagogisk medarbejder

Jakob Poll, Pædagogisk medarbejder

Jakob Poll, Pædagogisk medarbejder