Guide til ny hjemmeside og booking

Her finder du information om, hvordan du tilgår vores nye bookingsite og kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål til booking.

OBS: Der kan pt. være problemer med at logge på bookingsitet

Vi holder ferie i uge 28, 29 og 30 og er tilbage igen mandag den 29. juli.

Såfremt du oplever problemer med at logge på vores bookingsite eller har spørgsmål, bedes du venligst skrive til vores afdelingspostkasse: BaUdkal@kk.dk. Vi besvarer alle henvendelser så hurtigt, vi kan, når vi er tilbage efter ferien.

Booking af aktiviteter og undervisningsforløb for skoleåret 2024/2025

Det er muligt at booke aktiviteter og undervisningsforløb for skoleåret 2024/2025. Har du problemer med- eller spørgsmål til bookingprocessen, kan du kontakte os på tlf. 23 70 94 73.

Gå til booking via hjemmesiden

  • Du tilgår bookingsitet via linket, du finder øverst på forsiden af hjemmesiden.
  • I hovedmenuen er der en indgang til henholdsvis dagtilbud, skoler og KKFO'er/ UngeVærker. Her finder du en oversigt og beskrivelse af de temaer, vi tilbyder aktiviteter og undervisningsforløb inden for til de forskellige målgrupper. Under hvert tema er der et direkte link til bookingsitet, hvor du kan booke de aktiviteter/ undervisningsforløb til det specifikke tema.
  • I hovedmenuen er der en indgang til ABUs læringsmiljøer. Under hvert læringsmiljø finder du et link til bookingsitet, hvor du kan booke de aktiviteter/ undervisningsforløb, det specifikke læringsmiljø udbyder.

Log på

  • Københavns Kommune: Pædagoger eller lærere fra de institutioner eller folkeskoler i Københavns Kommune logger på med Uni-Login.
  • HOFORs ejerkommuner : Lærere fra folkeskoler i Albertslund, Brøndby, Dragør, Herlev, Hvidovre, København, Rødovre og Vallensbæk logger på med Uni-Login, når der skal bookes forløb på ENERGI & VAND – Greater Copenhagen Living Lab.
  • Friskoler/ privatskoler/folkeskoler uden for København: Brugere fra privat- eller friskoler, folkeskoler uden for København, som ikke er en del af HOFORs ejerkommuner, gymnasier, interessegrupper mm. skal kontakte det ønskede sted direkte.
  • Faglig Camp på Naturkolonierne: Booking af overnatningsture m.m. på Naturkolonierne: Kattinge Værk, Svea Dan eller Veddinge Bakker sker på https://naturkolonierne.bookhus.dk/ Følg anvisningen.

Spørgsmål

Har du spørgsmål af faglig karakter eller til selve afholdelsen af en specifik aktivitet, skal du kontakte det læringsmiljø, der tilbyder aktiviteten.

Kontakt læringsmiljøerne vedrørende booking

Børn, Natur & Miljø

Børn, Natur & Miljø

Nanna Bang

Bæredygtig Generation

Bæredygtig Generation

Mohamed Hachache

ENERGI OG VAND

ENERGI OG VAND

Rikke Bostrup

Københavns Naturskole

Københavns Naturskole

Giuliano Kock Schou Matessi

Naturkolonierne

Naturkolonierne

Jakob Poll

Øresundsmiljøskolen

Øresundsmiljøskolen

Jonas Peter Jørgensen