Friluftsliv (UngeVærker)

Igennem vores aktiviteter får børn og unge mulighed for at opleve, begå sig og blive trygge i naturen med det formål at lære at holde af den og tage vare på den fremover .

Vores læringsmiljø, Naturkolonierne, tilbyder følgende to aktiviteter under temaet, friluftsliv, målrettet UngeVærker:

Adventure Camps 

Adventure Camp er en weekend fuld af action-prægede oplevelser fra start til slut. På Kattinge Værk, og i vores omkringliggende natur med skov, vand og det kuperede terræn, vil vi, gennem to dage, udfordre os selv ved fysisk aktivitet og samarbejde. Alle aktiviteter vil blive grundigt introduceret og gennemført af vores kompetente underviser med fokus på sikkerhed, fællesskab og udfordringer for den enkelte. På campen skal deltagerne blandt andet køre mountainbike, afprøve paddle board og gennemføre et adventure race. Deltagerne sover og spiser indendørs på kolonien, hvor der vil blive fokuseret på sund og energirig kost, restitution og fællesskab. 

MTB Camps 

Mountainbike Camp er en weekend masser af oplevelser, fysisk aktivitet, udfordringer og fordybelse. På Kattinge Værk, og i den tilstødende Boserup Skov, er det helt perfekt at introducere og gennemføre mountainbike på det 12 km lange MTB-spor. Sporet består primært af singeltrack, op og nedkørsler, tekniske udfordringer og hop. Alle aktiviteter vil blive grundigt introduceret og gennemført af vores kompetente underviser med fokus på sikkerhed, fællesskab og udfordringer for den enkelte. På campen skal deltagerne blandt andet køre masser af mountainbike og, i samarbejde, gennemføre et mountainbike orienteringsløb og kørsel i mørke med kraftige lygter på. Deltagerne sover og spiser indendørs på kolonien, hvor der vil blive fokuseret på sund og energirig kost, restitution og fællesskab.