Københavns Skolehaver

Københavns Skolehaver er en almennyttige forening fra 1903. Her har københavnske børn, fra 0-14 år, mulighed for at dyrke et stykke jord med blomster og grøntsager i deres fritid, med deres klasse i skoletiden eller med deres venner i daginstitutionen.

Om Københavns Skolehaver

”Vi har ikke arvet jorden af vore forfædre, vi har lånt den af vore børn.”

Udeskoleundervisningen finder sted i en af foreningens otte skolehaver, som drives med tilskud fra Københavns Kommune. Alle skolehaverne er grønne oaser for børn, pædagoger og lærere og et vigtigt supplement i børns klimadannelse, forståelse af bæredygtighed, trivsel samt øget tilknytning til vores fælles natur og fremtid.

Skolehaverne er frodige og vigtige oaser, der er rige på biodiversitet. Lige inden for lågerne venter klatretræer, krydderurter, gulerødder og larvefødder, hygge og hulebygning.

Vi er et team af dedikerede medarbejdere og mere end 100 frivillige, der driver haverne. Vi er ildsjæle, der brænder for at give børnene uforglemmelige oplevelser og læring for livet.

Vi udbyder udeskoleforløb hele året rundt, der kan bookes via vores hjemmeside. Læs mere om Københavns Skolehaver og book forløb her.

Kontakt Københavns Skolehaver

Forperson for Københavns Skolehaver, Camilla Friedrichsen

Bispebjerg Bakke 8

2400 København NV København